Olvasni jó!

KisMoly

KisMoly

Elmer

2016. augusztus 12. - Kismoly

Elmer nem olyan, mint a többi elefánt a dzsungelben. Ő mindig tréfál és megnevetteti a többieket. Ja és ő ráadásul, egy patchwork elefánt. Színpompás foltokból varrva...

Más , mint a többiek. És másságából adódóan más dolgokat tud, mint egy átlagos elefánt. Elmer szeret viccelődni, nevetni másokkal. Egy napon elefántszínűre festi magát, mert azt gondolja, nem is a humorán kacagnak a többiek, hanem a külleme miatt.

 

elmer-narrow-new.png

 

Ez persze nem így van. Nem is bírja sokáig az egyhangú szürkeséget. Egy jótékony zápor segítségével visszanyeri eredeti színét. Mindenki gurul a nevetéstől, és megalapítják ELMER napját, amikor is minden elefánt tarkabarkára festi magát, kivéve Elmert, ő ezen a napon -szürke.

ELMER  BIRODALOM

A történet még rövidebben, szeressük egymást, s fogadjuk el egymás különbözőségeit.

 

David Mckee - Elmer Könyvmolyképző kiadó 2006

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5210407052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása